Portfolio - diverse foto's

Danilo Trieling (19) scoort eerste competitie doelpunt in hockey topper

De 19 jarige Danilo Trieling die dit seizoen voor het eerst in de Tulp Hoofdklasse heren (de Nederlandse eredivisie van het hockey) speelt en afgelopen zomer de overstap maakte naar Pinoké uit Amsterdam, scoorde in de topper tussen de nummer 1 (Oranje-Rood) en de nummer 2 (Pinoké) de beslissende treffer. In Eindhoven scoorde hij de tweede goal voor de Amsterdammers, dat door de die 1-2 overwinning van stuivertje wisselde met Oranje Rood. De club die naast Pinoké en Bloemendaal geïnteresseerd was in het uit Nijmegen afkomstige talent. 

Foto voor bij het interview verslag dat Hockey.nl met hem had. 

Limburg Lions handbalteam in casual op de foto

De huidige handbal landskampioen heren – die ook in BeNe League speelt – is ook dit jaar weer netjes aangekleed en voorzien van fijne schoenen om keurig vooraf aan – en achteraf na – de wedstrijden te verschijnen.

PubliciteitVisie verzorgde de officiële teamfoto voor de mannen van de Lions. 

Fotoreportage voorbij interview met psychologiepraktijk Vief uit Eijsden in Wandelmagazine

Wandelmagazine hield een interview met Vivianne Prevoo (links op de foto) en Victorine Brand (rechtsom de foto) over hoe zij wandelen met hun cliënten in een rustgevende omgeving combineren met een consult aan hun praktijk.

PubliciteitVisie verzorgde de fotografie bij het item in de binnenkort te verschijnen uitgave.  

Fotoreportage van MOP D1 – Laren D1 en enkele individuele speelsters voor Hockey.nl

Hockey.nl is het online magazine over de top van het Nederlandse hockey. Naast wedstrijdverslagen, verschijnen er ook interviews op de site.

Regelmatig verzorgt PubliciteitVisie een fotografie bijdrage voor deze opdrachtgever. 

Sportfoto’s voor 1Limburg en L1 TV sport

Voor de nieuwswebsite van L1 – 1limburg.nl – worden van diverse sportwedstrijden foto’s aangeleverd. Voor de nieuwsuitzendingen en het voetbalpraat programma ‘Tafel voetbal’ op L1 TV, levert PubliciteitVisie ook foto’s op maat aan.